Tuesday, 31 January 2012

Say Hye To Blog .









Hye . Okay , saya orang baru di dunia blog . Macam mana boleh tergerak hati untuk buat blog ? Jeng jeng ~ sebab terpaksa -.- hahaha . Sebab nya ni adalah assignment aza . Aza kene hantar assignment ni pada hari ahad nanti . Harap-harap segalanya berjalan dengan lancar dan lecturer aza terima blog aza ni :) hehee . Agak kekok bila mula-mula berblogging ni . 

Okay , kalau korang perasan , sebelah kiri ni ada scroll box kan ? Gambar siapa tu ? Haaa ~ that's my bestfriend kay . Sejak dari sekolah menengah berkawan sehinggalah sekarang . Tapi sekarang masing-masing dah jauh . Kalau ada rezeki time cuti jumpa lah :) 

Btw , ni saja untuk first post aza :) 

Okay sebelum tu aza ada nak share quotes dengan korang . Enjoy and feel it ! :)











No comments:

Post a Comment