Sunday, 5 February 2012

first week at pkb


assalamualaikum.. hyep,, ok,aza nk story sal first week aza kat pkb.. aza lapor diri on 18 dec 2011.. maka dengan secara langsungny bermula lah aktiviti aza as a student and kena masuk miggu suai kenal (msk) a.k.a minggu orientasi..bak kata pepatah lect yang menguruskan msk niem, mana2 student yang xmghadirkan diri sepanjang minggu orientasi niem, xde harapan lah dy nak jadi student pkb.. msk start kul 2.30 p.m on 18/12/2011 until 1.30 p.m on 21/12/2011.. so tiap2 ary hav to wake up early to go to masjid ibrahimi perform solat subuh.. setiap waktu solat wajib solat kat masjid secara berjemaah,, badan agak kepenatan,, dah la kena pakai baju batik bagai.. aduhaii,, tapi yang best ny,aza dapat ramai kawan..!! smua ny friendly2,, ada yang sama kos,different clas.. roomate lak sporting gler,best cgt..!!! that's all for today.. alohaaa..!! (:


                                                                                                                       

Tuesday, 31 January 2012

Say Hye To Blog .









Hye . Okay , saya orang baru di dunia blog . Macam mana boleh tergerak hati untuk buat blog ? Jeng jeng ~ sebab terpaksa -.- hahaha . Sebab nya ni adalah assignment aza . Aza kene hantar assignment ni pada hari ahad nanti . Harap-harap segalanya berjalan dengan lancar dan lecturer aza terima blog aza ni :) hehee . Agak kekok bila mula-mula berblogging ni . 

Okay , kalau korang perasan , sebelah kiri ni ada scroll box kan ? Gambar siapa tu ? Haaa ~ that's my bestfriend kay . Sejak dari sekolah menengah berkawan sehinggalah sekarang . Tapi sekarang masing-masing dah jauh . Kalau ada rezeki time cuti jumpa lah :) 

Btw , ni saja untuk first post aza :) 

Okay sebelum tu aza ada nak share quotes dengan korang . Enjoy and feel it ! :)